Monday, July 13, 2009

gemBiRA

taK DE ciTE menaRIK

cumA MENGANtuk...amIK ubaT..(cPAt sHAt! caYO2X!) Huhu

daN TAk saBAR NAk balIK


16 jULAi - BEStdaY AbaH

baLIK ni, naK BUat :

- watCHing MOvIE..(MESTI !! )


- Tgk KUCIng PELIharaAN yg diSYngI..HAha

-OPss..mY sQUITtle N REre ( kuRA2 kesYANgan )


-ngEtes kaT WAruNG Cik...( KOpi O KAw 1 - cAM orG TUa ) haHA

- roTI baKAr aH SENg..- (sedAP GleR..heHE)

-Oww...NAk bermALAM di UMAh pengANTin BAru..lalala

Emm..aDE BANYak benDA NAK buAT..Ak cuME TAhu

kiTA SEPATUtnyA enJOy dengan Ape yANG kiTA BUat

keNA pk , SEMua oRG Ade msalAH...Jd relAKs laA..

DAN taK DE masalAH Yg x dpT DIselesaIKan

aHA....AKu RINDU GILA nak wat Cm duLU!!

HAha ( Ade laA... X bolEY bg thU KOraNG (^ - ^ ) )


p/s> YA...AkU seDAng BAHagiA..

perlU Ke temAN LelAKI utK BAHagiA? Nop..

4 me..it WIll COme sLOwlY...

kDG2..kITA yG x PERasAn...

sbaB MASe shAJa yG Akan MENentUkaN..

HAha

lalalala :D

10 comments:

anonymous said...

haha..

betul.. who needs a boyfren when we have friends to share our happiness, to share our tears..

ceit.. rindu gile.. tak mau share plak.. heh..

orait.. please send my wishes to ur father. (Slmat hari lahir, smoga "muda" selalu, syg abah" ) haha..

da bli present belum?

cinta Allah said...

hmmm..anonymous ni sape ye sbnanye? lalala=P

anonymous said...

ahaha..

anonymous adalah anonymous..

mana la author blog ni ye..

knpa cinta Allah ada trademark sama ngn selusur

lalala.. adek beradek ea..

aku pun nak lalalalal jgk la..

lalalllalallallala ~~~

SelUsuR saTu duNia yg IndAh said...

anonymous >

Aku SELusur

cinta Allah 2 kwaN Aku daA..

oiT

LALALALA tU trAdemaRk aKU k

doNT tiRU2..

ahaKS..

haHA

LALALALA :D

cinta Allah > NO aNSweR 4 UR quEStioN

huHU

LALALA :D

anonymous said...

cinta Allah -> aku penunggu yang setia..

aku tunggu Selusur ni kata "YA",

haha.. lalala..

2 hari lagi bufday..

SelUsuR saTu duNia yg IndAh said...

anonymous > haHA

giTU eA?

k3...

BTw, ak x bLI Lagi PREsenT utk AbaH

lgPUn dYOrg TAk thU Ak nak BALik

haHA

lalala :D

nasrul said...

jana wang hanya dengan klikrm 100 hingga rm 300 seminggu,seharijust view link kat bawah untuk maklumat http://jutawanklik.com?a_aid=7fd1a516

anonymous said...

pe benda lak ada promotion sini.

oh berminatnya aku kalau betul2 wang ini datang bergolek.

surprise la ni. heh.

lalalala :D

suka aku pakai trademark ko neh

anonymous said...

di manakah kau wahai teman....

lalala

SelUsuR saTu duNia yg IndAh said...

akU ADe laA

HAha

lalala;D